Jag har lång erfarenhet som sjukgymnast och med åren som fysioterapeut för skidskyttelandslaget, har jag höjt min kompetens av problematik från rygg och nacke och tar nu steget att starta egen klinik i Visby.

Jag vänder mig till allt från elitidrottaren till den inaktive i alla åldrar med smärta i kroppen. Jag undersöker och ger behandling utifrån dina förutsättningar och tillsammans sätter vi upp mål där du står i fokus.

Vanliga skador och sjukdomar jag behandlar: Nackspärr, Ryggskott, Tennis- och golfarmbåge, spänningshuvudvärk, ischias, idrottsskador, artros och långvarig smärta från rygg och nacke, för att nämna några.

Kliniken ligger i anslutning till Form Visborg som är Gotlands största och modernaste träningsanläggning där jag som terapeut har fritt att hjälpa och instruera dig i träning. Det kan vara förebyggande- eller rehabiliterande träning eller träning i syfte att optimera din funktion. Vill du träna hemma eller på annat gym så anpassar jag så klart övningarna efter dina förutsättningar.
Tillbaka till Startsidan